HASRET
Adamin biri,dokundugu herseye hasret kaliyormus.Ama buna regmen deliler gibi seviyormus,bunu deliler gibi sevdigide biliyormus oyle icten go
hayaletli bina
12 daireli bir bina varmis. 1 numarali dairede Mehmet Bey, 2 numarali dairede Ayse Hanim,3 numarali dairede Ali Bey oturuyormus. Bu 3 dairede
erkeklere quvenmiorummmmm:((((
slmmm 1sene oncesinde olan bsi anlatcam daha yeni liseye baslamistm o qune kadr kimseyle cikmamstim taakiii karsima cikana kadr onu cik sewmi
havasi kacti
bir varmis ,bir yokmus havali bir kiz varmis. Onun birsuru arkadasi varmis. Bide olmak isteyenler varmis tabiki ama o kiz fakir ve pop
Orda 1 koy var uzakta ( 4 ayaklilar )
17 yaslarindayim. Agustos ayiydi, teyzemlere misafirlige gitmistik. Kiz arkadasim, kuzeniyle birlikte annannesi nin koyune gidip 1 haf
Karanlik Bodrum
Askere gitmeme kalmis 12 gun, vay bee 2 hafta bile degil. Son gunlerimde sanki olecekmis edasiyla yasayarak degerlendiriyorum. Åžubat aylarÄ
Abimin arkadasinin cigliklari...!!!
Bir gece kankalarimis bzm evde kaliyorlardi.Ayni odadaydik korku hikayeleri anlatiyorduk.Buarada yagmurda yagiyordu.Evin salonuna annemlerin
bir ask hikayesi
pinar ile zafer cocukluktan beri birlikte buyumusler.zafer pinardan cok hosllanmistir.pinarda ondan.bir gun zafer bu gercegi saklayama
hayatimin aski:(
lise 2deydim evli ablmn gorumcesi bn ve bekar ablm cok ii anlasirdk o ysdn hep evli ablmda toplanr orda kalrdk bazen tozu kacirp ablmdan azar i
Aynadaki korkunc yazi...!!!
ben 15 yasinda bir genc kizim. evde tek basima yanliz kalmayi cok severim. gecen gun annem ve kardesim yildiz ablalara gittiler. ben git