HepSi BurDa,HerŞeY BurDa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HepSi BurDa,HerŞeY BurDa

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Esrareniz OlayLar Köşem

2 posters
YazarMesaj
sudeselin
!!AdmiN!!
!!AdmiN!!
sudeselin

İş/Hobiler : selin
Site güsel mii : tabikide

Esrareniz OlayLar Köşem  Empty
MesajKonu: Esrareniz OlayLar Köşem    Esrareniz OlayLar Köşem  Icon_minipostedÇarş. Ağus. 04, 2010 4:06 pm

alıntı olacak.

KaranLıktaki Silüet]Ablam ve ben 13 mayıs saat 22:00-01:00]
O gece ablamla juice'ta idik.Saat 9da eve döndük.Yorgunluğun etkisiyle Televizyonun karşısında sızdık.Annemler 1 hafta yurtdışı[san diego]da idilerdi.Ablam uyanmış.Beni kaldırdı.Elektrikler gitmişti.Henüz saat 10.Laptopu açtık ve blogumuza bir şeyler yazmaya başladık.İçeriden tıkırdamalar geliyordu.Köpeklerimiz Diego ve Supreme sandık.Laptopta takılırken köpeklerimiz geldi.Tıkırtılar devam etti.Köpeklerimiz olamazdı yanımızdalardı çünkü.Fenerleri elimize alarak içeri gittik.Ablamın yatağının üstünde belli belirsiz simsiyah bir silüet vardı.Ben bastım kahkahayı[hiç korkmam ben böyle şeylerden]Ablam ağlıyordu.Ablam bu görüntüleri silüeti videoya aldı.Ardından silüet havalandı.Ben onun yanına gitiim.Neyse ablamla uyuduk.Buraya kadar silüet dışında anormal birşey yok.Ama telefonu açtığımızda ablamın çektiği video nasıl olduysa yoktu?Esrareniz OlayLar Köşem  Hih

ALINTI

Arkadaşlarım olan oliver jake ve mary ile her zamanki gibi juice'de takılıyorduk.Ablam aradı ve.''Yardım et''diye ağlıyordu.Numara deyip geçtik.Bizim evde annem bize pizza yapmıştı 4'dümüz evin yolunu tutarken bir falcı gördük[ingilteredeyiz ve çin falı Esrareniz OlayLar Köşem  Wink]Kadı bize''dikkat etmeniz gereken nokta nigtmare sokak dikkat edin''.Eve gittik ablam yoktu.Ardından çocuklar bizde kalacaktı.Saat 2 oldu ama ablam yoktu.Biz aramaya çıktık.Tüm mahalleyi ürküten sokak nigtmare sokağına geldik.Ben önden diğerleri sopalarla gittik.Ablam baygındı ne olduğunu bize anlatmamıştı.Ertesi gün falcı kadına gittik bir adam vardı.''falcı kadın nerede'' dedik.''ooo şu siyah saçlı olan haa o 4 sene evvel öldü''dedi.

alıntı
http://www.hepsicimanyaklar.yetkinforum.com
afraselin
!!AdmiN!!
!!AdmiN!!
afraselin

İş/Hobiler : selinim
Site güsel mii : tabiki

MesajKonu: Geri: Esrareniz OlayLar Köşem    Esrareniz OlayLar Köşem  Icon_minipostedCuma Ağus. 06, 2010 5:10 pm

kilit+çöp
sudeselin
!!AdmiN!!
!!AdmiN!!
sudeselin

İş/Hobiler : selin
Site güsel mii : tabikide

MesajKonu: Geri: Esrareniz OlayLar Köşem    Esrareniz OlayLar Köşem  Icon_minipostedSalı Ağus. 24, 2010 4:08 pm

burası köşem canım yorum geldikçe devam edecek

Esrareniz OlayLar Köşem
1 sayfadaki 1 sayfası